Toelichting

Eerst hebben we het perceel opgeschoond, en het groen afgevoerd ,toen werd de nieuwbouw uitgezet en hebben we de grondwerkzaamheden kunnen starten,

We hebben ontgraven tot de vaste bank en weer aangevuld en verdicht met zand en menggranulaat naar wens van de klant tot aan onderkant fundering met een lasergestuurd kilverbord tot +- 1cm nauwkeurig op hoogte .

Nu kon de aannemer de funderingen maken en aan peil zetten.

Daarna konden wij weer de binnen en buitenkant aanvullen en verdichten met menggranulaat/ zand tot onderkant de betonvloer op 1 cm nauwkeurig en afwerken en walsen zodat er isolatie en betonmatten en vloerverwarming gelegd kon worden .

Rondom de loods werd er drainage en pvc gelegd voor de afvoer van hemelwater die naar de wadi loopt waar het water kan bezinken , daarna werd het aangevuld met uitkomende grond/zand .

Bij een zijde van het gebouw werd een keerwand geplaatst om het grondverschil op te vangen en werd er pvc aangelegd voor de afvoer van het hwa en vuilwater.

Daarna hebben we menggranulaat aangevuld en verdicht, en de bovenlaag met puingranulaat 0-4 afgewerkt om de bestrating machinaal aan te brengen en af te laseren op de juiste hoogte .Toen konden we met de stenenleg klem de stenen gaan leggen, die elke keer een laag stenen aanbrengt.