Informatie

Vele mogelijkheden
Op het gebied van grondwerken voert Van den Broek BV een breed scala aan activiteiten uit. Van het uitgraven van woningen, kelders en bedrijfshallen tot het leveren van bijvoorbeeld zand en puingranulaat. Daarnaast zijn we de aangewezen partij voor het leveren en leggen van riolering en duikers, het slopen van gebouwen en stallen, het afvoeren van puin, het uitgraven van vijvers en het spitten van tuintjes. En ook voor binnenshuis sloopwerk bent u bij ons aan het juiste adres.

Verharding
Van den Broek B.V. wil uw bedrijfspand graag voorzien van een verharding. Het leggen van betonplaten of  bestratingsoorten. Zelfs het leggen van verhardingen kunnen wij machinaal uitvoeren. Dit is bij grotere oppervlakte wettelijk verplicht. Voor het onderhoud van uw verharding kunt u ook bij ons terecht. Het reinigen van uw verharding door bijvoorbeeld te vegen met de rolbezem, wegblazen of opzuigen van herfstbladeren is geen probleem. Onkruid en algaanslag is ook zo verdwenen door de juiste en zelfs milieuvriendelijke wijzen van onkruidbestrijding.

Het aanleggen van nieuwe sleufsilo’s is een gemak voor van den Broek B.V. Het is voor ons van belang om uw bodem zo te verharden dat hij nooit meer verzakt. Van den Broek B.V. weet hoe dit moet en kan door een breed scala aan machines dit voor u regelen. Met behulp van machines vanaf een werkbreedte vanaf 1.3 tot 2.70m leggen wij uw silobedding op het juiste afschot doormiddel van laserbesturing.

Materiaal
Op ons terrein in Boekel ligt een flinke voorraad zand, grind en bestratingsmaterialen. Verder kunt u alle materialen bij ons bestellen. We leveren bovendien op de manier die voor u het handigst is, bijvoorbeeld in big-bags of met een kiepwagen.

Compleet machinepark
Van minigravers van 76 cm breed voor (sloop)werkzaamheden in huizen tot kranen en loaders van 3 meter voor het zware werk: Van den Broek BV heeft alle machines zelf in huis. Daardoor bent u verzekerd van secuur maatwerk. Om optimaal op uw wensen in te spelen, werken we samen met diverse aannemers en leveranciers. Daardoor kunt u ons ook inschakelen voor bijvoorbeeld bronbemaling en het verwijderen van asbest.

Neem contact met ons op